Відгуки
* Всі результати індивідуальні і залежать від специфіки клієнта
5,0 rating
02.08.2022

Мій син отримав візу вчора студентську. Хочу дійсно підтвердити попередній відгук, що Дмитро дійсно АС у супроводжені документів на візу і з ним приємно було чітко працювати. Рекомендую!

Олеся
5,0 rating
01.08.2022

Анулювали мені депортацію з Венгрії. Вже перетнула кордон, все добре. Дякую менеджеру Юлії за її роботу. І хочу вибачитися ще раз, що не вірила в легітимність документа. Звертайтесь в цю компанію, впевнена залишитесь задоволені. Буду рекомендувати друзям!!!

Оксана
5,0 rating
29.07.2022

Якщо ви хочете професійне, чітке, пунктуальне і на результат супроводження по студентській візі, то Вам рекомендую звертатися в цю компанію. Особисто до менеджера Дмитра!!!

Вікторія
5,0 rating
29.07.2022

Тетяна доброго дня. Хочемо внести роз’яснення в цю ситуацію для наших потенційних клієнтів. Вашій знайомій з самого початку було сказано, що входить в пакет супроводження, який вона замовила на наступний день. Їй було сказано скільки коштує окремо просто консультація, якщо вона хотіла її замовити. Подумавши ваша знайома замовила пакет супроводження і реєстрацію. Хочемо звернути увагу, що скориставшись консультацією і ПЕРЕВІРКОЮ ДОКУМЕНТІВ, ваша знайома зрозуміла, що не готова до подачі, а точніше в неї вони не правильно всі оформлені. На що вона на наступний день у нашого спеціаліста почала требувати повернення коштів за ПАКЕТ. Ми повернули кошти за реєстрацію, оскільки цією опцією вона не скористалася. Розуміючи хитрі наміри вашої колеги, отримати за мінімальні кошти, максимальний результат ми відмовили у повернені коштів. Тим більше вона почала казати, що до нас звернеться, як приїде з новими документами, що теж є обманом, бо немає логіки в повернені тоді.

ADMIN
1,0 rating
29.07.2022

Знайома хотіла оформити візу + консультація – потім передумала (у звязку з тим, що не мала всіх потрібних документів). З неї взяли ПОВНУ ОПЛАТУ, хоча мали взяти тільки 500 грн. за консультацію. Трубку не беруть від неї і не хочуть повернути решту коштів. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!

Тетяна
5,0 rating
28.07.2022

Я отримала візу!
Знайомі рекомендували Global Consulting. Все дуже зручно і комфортно. Документи відправила онлайн прямо з Польщі. На один день поїхала у Львів, здала підготовлений пакет документів і отримала візу в цей самий день.
Дякую! Рекомендую!

Світлана
5,0 rating
20.07.2022

Однозначно рекомендую! Менеджер Дмитрий профессиональный специалист, который всегда на связи, очень терпелив, основателен , отличный менеджер в своей сфере!
Мы еще визу не получили, но консультации и помощь в регистрации, терпеливые объяснения ситуаций в наше непростое время и поддержка 24/7 на высоком уровне!
Обращайтесь!

Тамара
5,0 rating
17.07.2022

Исправляю свой предыдущий отзыв. Вернули деньги. Не ожидал. Первичное впечатление – развод. Но выяснилось, что вполне порядочные люди.

Павел
1,0 rating
16.07.2022

Развод. Полное сопровождение это туфта. Его нет. Только попробуй негодяй удалить мой отзыв!

Павел
5,0 rating
09.07.2022

Замовляла пакет річний робочий разом з записом в консульство. Дуже залишилася задоволеною цією фірмою. Питайте менеджера Дмитра, він дуже професійно консультує і все робить.

Лариса
Рейтинг
4.8
4,8 rating
Відмінно 90%
Дуже добре6%
Середньо1%
Погано0%
Дуже погано3%
Поделиться с друзьями
Поделиться
с друзьями